Events

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of andere gelegenheid? COURT 15 is gevestigd op een A-locatie in Leidschendam, direct tegenover The Mall of the Netherlands. Perfect bereikbaar vanaf de A44 en A12, met gratis parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer op 50 meter afstand.

Ons gezellige restaurant biedt plaats aan 80 gasten en op ons verwarmde terras kunnen eveneens 80 gasten plaatsnemen. Een evenement bij COURT 15 kan uiteraard gecombineerd worden met leuke tennisactiviteiten voor uw team. Wat dacht u van een (winter)BBQ afgewisseld met een tennisclinic? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

COURT 15 beschikt over een ervaren en enthousiast team en is gespecialiseerd in de totale verzorging van allerlei soorten gelegenheden, zowel privé als zakelijk. Wij helpen bij het samenstellen van een perfect event, van een kleine vergadering of verjaardagsborrel tot de complete verzorging van een bruiloft.

Iets te vieren? Bij ons kan het! Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt van ons een reactie met de mogelijkheden per mail. Samen maken we er een feestje van!

Fout: Contact formulier niet gevonden.