Drinks

Smit & Dorlas koffiespecialiteiten bij COURT 15

De liefhebber van cappuccino, espresso, caffè latte en andere heerlijke koffievarianten wordt bij COURT 15 op zijn wenken bediend. Bij ons wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van koffie van de branders van SMIT & DORLAS; Heerlijkheid vereist tijd. Daarom brandt SMIT & DORLAS slow roast in kleine hoeveelheden. Zo kunnen smaak en aroma zich in alle rust ontwikkelen. Naast de perfecte koffiesoort is de espressomachine minstens zo belangrijk; bij COURT 15 wordt de koffie gezet met een La Cimbali machine, de absolute top uit Italië en geliefd door iedere barista. Op deze manier wordt iedere espresso, cappuccino of andere specialiteit onder de ideale omstandigheden met liefde voor u bereidt. En dat proef je…

Bij COURT 15 kunt u uiteraard ook genieten van theespecialiteiten als verse munt- of gemberthee en heeft u de keuze uit een groot assortiment van de Lipton Exclusive Collection.

Ook bierliefhebbers komen bij COURT 15 aan hun trekken. U kunt genieten van een prachtig getapt glas Heineken, Heineken 0.0, Affligem Blond of Brand Weizen. Daarnaast wordt er een seizoenbier geserveerd en hebben wij La Chouffe, Affligem triple, SOL en Mort Subite Kriek rosébier op fles. Ook de wijnliefhebbers worden op hun wenken bediend met een aantal mooie en betaalbare wijnen, die zowel per fles als per glas geserveerd worden.
En ook voor alle andere dranken geldt, dat bij ons kwaliteit voorop staat; alle dranken worden perfect en met liefde aan u geserveerd.